YAKI SUSHI

YAKI SUSHI Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 30 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Yaki Sushi. Meer weten? Ontdek meer

4 aug 2021 om 23:14 100% verse sushi
2 aug 2021 om 3:35 Ben best kritisch maar deze sushi was echt heel goed!! Ook de panko garnalen en de yakitori! (Was helaas niet meer warm maar geeft niet) Bezorger klopte i.p.v. aanbellen, top!!
31 jul 2021 om 21:22 Voor het eerst besteld, bezorgtijd was 20 min. later dan vooraf vermeld. Pokebowl was goed, alles smaakte heerlijk vers. Enige dat ik persoonlijk miste was een sausje, want dat zat er niet op. Had gevraagd om.japamse mayo, maar was er waarschijnlijk niet.
30 jul 2021 om 19:28 Sushi was heerlijk! Zeker een aanrader!!!
30 jul 2021 om 0:11 Lekker gegeten!
28 jul 2021 om 20:59 Just perfect
24 jul 2021 om 20:47 Eten was prima voor sushi. Bij sommige sushi’s zoals de zalm nigiri is de verhouding tussen de rijst en de sushi niet goed. Te veel rijst en een te dun plakje zalm. Daarentegen is de zalmsashimi wel lekker dik en super van smaak!
23 jul 2021 om 8:04 Lekker eten en werd vrij snel bezorgd. Zou het leuk vinden als je ook halve porties sushi kon bestellen, zodat je meer kunt variëren. Desalniettemin heerlijk gegeten.
22 jul 2021 om 20:35 Heerlijk kwalitatief vers eten met zorg bereid
21 jul 2021 om 23:18 Heerlijke eten en snel bezorgd .
21 jul 2021 om 22:18 The food was fantastic! Definitely going to order here again!
18 jul 2021 om 23:27 Ruim anderhalf uur wachten is echt absurd lang, ook als het druk is….